PROF. DR. MURAT YAKAR'DAN OKULUMUZA AKIL VE ZEKA OYUNLARI BAĞIŞI

21.03.2024 35

Okulumuza değerli bir katkı daha! Değerli akademisyen Prof. Dr. Murat YAKAR, zeka ve akıl oyunlarıyla dolu bir bağışla okulumuzu onurlandırdı.

Bu değerli bağışın, öğrencilerin problem çözme yeteneklerini geliştirme, stratejik düşünme becerilerini artırma ve zihinsel esnekliklerini genişletme potansiyeli büyük. Sayın YAKAR, bu tür oyunların sadece eğlenceli olmakla kalmayıp aynı zamanda öğrencilerin öğrenme süreçlerine de büyük katkı sağlayabileceğini vurguluyor.

Öğrencilerimiz de bu bağışın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyorlar. Yeni akıl ve zeka oyunlarıyla dolu bir dönemin kapısını aralayan bu bağışın, onların öğrenme deneyimlerine büyük bir katkı sağlayacağına inanıyorlar.

Bu anlamlı jest, okulumuzun ve toplumumuzun eğitim alanındaki potansiyelini gerçekleştirmek için atılmış önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Bu tür bağışların, eğitimde fark yaratma yolunda atılan adımların sadece bir başlangıcı olduğu unutulmamalıdır. Toplumun her kesiminden gelen destekler, okulumuzun başarısını ve öğrencilerimizin geleceğini şekillendirmede kritik bir rol oynamaktadır.

Okul yönetimi, öğretmenleri ve öğrencileri olarak Prof. Dr. Murat YAKAR'a bu büyük bağışı için içten teşekkürlerimizi iletiyoruz.

21-03-202421-03-202421-03-202421-03-2024