BİLİMİN IŞIĞINDA BÜYÜYEN GELECEK: PROF. DR. MURAT YAKAR'DAN OKULUMUZA MİKROSKOP DESTEĞİ

21.03.2024 35

Eğitimdeki destekçilerimizden değerli bilim insanı ve eğitimci Prof. Dr. Murat YAKAR, okulumuzun bilimsel keşiflere açılan kapılarını genişletmek amacıyla değerli bir mikroskop bağışında bulundu.

Sömek İlkokulu ve Sömek Ortaokulu, bilimsel merakın ve keşfin önemini vurgulayan bu anlamlı bağışla gururlanıyor. Sayın YAKAR, öğrencilerimizin bilimsel araştırmalara daha derinlemesine katılmasını teşvik etmek ve onların laboratuvar deneyimlerini zenginleştirmek amacıyla okulumuza son derece modern ve kullanışlı bir mikroskop seti hediye etti.

Öğrencilerimiz, bu anlamlı bağışın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyorlar. Yeni mikroskop setiyle onların bilimsel meraklarını ve araştırma tutkularını destekleyecek, böylece geleceğin bilim insanlarının yetişmesine katkıda bulunacak çalışmalar gerçekleştirilecektir.

Bu değerli bağış, okulumuzun fen bilimleri derslerini daha etkileyici ve ilgi çekici hale getirecek. Öğrencilerimiz, artık mikroskop yardımıyla doğrudan gözlem yaparak bilim dünyasına adım atma fırsatı bulacaklar.

Okul yönetimi, öğretmenleri ve öğrencileri olarak Prof. Dr. Murat YAKAR'a bu büyük bağışı için en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz.

21-03-202421-03-202421-03-202421-03-2024