MİNİK KALPLER, BÜYÜK GÖNÜLLER: ANASINIFI ÖĞRENCİLERİMİZDEN YAŞLILARIMIZA ÖZEL ZİYARET

MİNİK KALPLER, BÜYÜK GÖNÜLLER: ANASINIFI ÖĞRENCİLERİMİZDEN YAŞLILARIMIZA ÖZEL ZİYARET

22.03.2024 25

Sömek Mahallemizde ikamet eden Salih YILDIZ’ı ve Gülistan YILDIZ’ı anasınıfı öğrencilerimizle birlikte ziyaret ettik ve bu deneyim bize unutulmaz anlar yaşattı.

Minik eller, büyük gönüllerle bir araya geldi ve aramızdaki kuşak farkını unutturacak kadar samimi bir bağ kurduk. Büyüklerimizin yüzlerinde gördüğümüz tebessümler, bizlere en büyük ödül oldu.

Ziyaretimiz sırasında şarkılar söyledik ve birlikte hikayeler paylaştık. Büyüklerimizin anılarını dinlerken, geçmişin derinliklerinde kaybolup, onların yaşam deneyimlerinden öğrenmenin keyfini yaşadık.

Bu ziyaret bir etkinlik olmanın ötesindeydi: Öğrencilerimizin empati ve saygı değerini benimsemelerine katkı sağladı ve onlara toplumsal sorumluluk bilinci aşıladı. Küçük adımlarla büyük değişimler yapabileceğimizi bir kez daha görmüş olduk.

Yaşlılarımıza olan sevgi ve saygımızı her zaman hissettireceğiz. Onların yaşam yolculuğunda yalnız olmadıklarını bilmelerini sağlamak, bizim için önemli bir amaç. Gelecek nesillere yaşlılarımıza gösterilen bu sevgi ve saygıyı aktararak, toplumsal dayanışma ruhunu canlı tutmayı hedefliyoruz.

Bu anlamlı etkinlikte emeği geçen okul idaremize, Esra EGE öğretmenimize, öğrencilerimize ve Salih-Gülistan YILDIZ çiftine teşekkür ederiz.