Rekabetin Yeni Arenası: Okulumuzda Masa Tenisi Serüveni Başlıyor!

08.05.2024 21

Okulumuz, spor ve rekabetin ruhunu öğrencilerimize taşıyan büyük bir destekle daha zenginleşiyor. Prof. Dr. Murat YAKAR aracılığıyla okulumuza yepyeni masa tenisi masası kazandırıldı.

Bu değerli bağış, öğrencilerimizin fiziksel aktiviteye teşvik edilmesine ve rekabetçi ruhlarının gelişmesine olanak tanıyacak. Masa tenisi, sadece bedensel sağlığa katkı sağlamakla kalmayacak, aynı zamanda öğrenciler arasında dostluk ve dayanışma duygularını da pekiştirecek.

Okulumuz yönetimi olarak, bu cömert bağışı okulumuza kazandıran değerli hocamız Prof. Dr. Murat YAKAR'a en içten teşekkürlerimizi iletiyoruz. Onun desteğiyle, öğrencilerimizin spor ve rekabet alanındaki potansiyellerini keşfetmelerine ve geliştirmelerine olanak sağlıyoruz.

Masa tenisi masasının okulumuza kazandırılmasıyla birlikte, öğrencilerimiz artık boş zamanlarını daha aktif ve verimli bir şekilde geçirebilecekler. Ayrıca, okulumuzda spor kültürünün daha da gelişmesine katkı sağlayacak bu tür desteklerin devamını diliyoruz.