Okulumuzda Atatürk Büstü Yenilendi: Toplumsal Katkı ve İşbirliğiyle Gerçekleşen Anlamlı Dönüşüm

08.05.2024 22

Okulumuzun girişine yerleştirilmiş olan Atatürk Büstü, gururla yenilendi. Bu anlamlı yenileme sürecinde, Prof. Dr. Murat YAKAR, büst için gerekli olan mermerlerin bağışlanmasında destek verdi. Ayrıca, destekleriyle her zaman yanımızda olan ilçe belediyemiz de yenileme işçiliğini üstlendi.

Atatürk Büstü, okulumuzun önemli sembollerinden biri olup öğrencilerimize Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ilkelerini ve değerlerini hatırlatmak için büyük bir öneme sahiptir. Yenilenen büst, öğrencilerimize ve ziyaretçilere daha sağlam ve estetik bir şekilde hizmet etmektedir.

Okul Müdürümüz Fatih GÜNEY, yenileme süreciyle ilgili olarak şunları söyledi: "Atatürk Büstü, okulumuzun özünde yer alan önemli bir semboldür. Bu yenileme çalışmalarıyla, öğrencilerimize ve topluma daha güçlü bir mesaj iletebileceğimize inanıyoruz. Bu anlamlı yenileme sürecindeki değerli katkılarından dolayı Okul Aile Birliğimize, Prof. Dr. Murat YAKAR'a ve Silifke İlçe belediyesine çok teşekkür ederiz."

Atatürk Büstü'nün yenilenmesiyle birlikte, okulumuzun tarih ve kültür mirasına olan bağlılığı bir kez daha vurgulanmıştır. Bu anlamlı yenileme çalışmasının, öğrencilerimize ve topluma ilham vermeye devam edeceğine inanıyoruz.

Yenilenen Atatürk Büstü, tüm öğrenci, öğretmen, veli ve ziyaretçilerimizin gurur duyacağı bir simge olarak okulumuzun girişinde yerini almıştır.

08-05-202408-05-202408-05-202408-05-202408-05-2024